کاربرد صنعتی
کاربردهـای
به طور گستردهای در صنایع غذایی استفاده میشود.
در بستنی / محصولات لبنی: بافت صاف و خامهای را فراهم میکند، مانع تشکیل کریستالهای یخی و ریزش سریع میشود.
در محصولات نانوایی: بافت و ساختار را بهبود میبخشد، عمر مفید را افزایش میدهد و رطوبت را بهبود میبخشد. همچنین عملکرد خمیر و عمر مفید آن را افزایش میدهد.
در محصولات پاستا: برای تشکیل بهتر ورق و همچنین حفظ رطوبت و بافت، در نتیجه افزایش تولید را بهبود میبخشد.
در غذای حیوان خانگی: به عنوان یک ویسکوزیتهکننده.
در پنیر: بافت و طعم را بهبود میبخشد و به عنوان تثبیتکننده استفاده میشود.
در نوشیدنی: ویسکوزیته را کنترل میکند، طعم نوشیدنی در دهان را بهبود میبخشد و همچنین عمر مفید را بهبود میبخشد.
در گوشت: به عنوان یک اتصالدهنده در سوسیس استفاده میشود، آب آزاد را جذب میکند.
در سس: برای تثبیتکننده امولسیون و بهبود خواص آن مورد استفاده قرار میگیرد.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713