تولید کنندگان مواد غذایی بسیار علاقه مند به ساخارین هستند زیرا نسبتا پایدار هستند و عمر طولانی دارند. حتی پس از سالها ذخیره سازی، مصرف آن ایمن است.
برنامه های کاربردی و استفاده از سدیم ساخارین:ساخارین به عنوان یک جایگزین برای قند در غذاها، نوشیدنی ها ، شیرین کننده های دندانی، محصولات پخته شده، آدامس، میوه های کنسرو شده، نوشابه دسر و سس ها استفاده می شود.
از سدیم ساخارین در صنایع دارویی به عنوان پوشش بر روی دارو استفاده می کنند. هم چنین قرص های مولتی ویتامین و قرص های جویدنی به منظور بهبود طعم آن ها غالباً حاوی مقداری سدیم ساخارین هستند.
همچنین از سدیم ساخارین در
صنایع تولید دارو
نوشابه های بدون قند و رژیمی
صنایع غذایی و قنادی
رژیم غذایی بیماران دیابتی استفاده می کنند.
09195380572 معین
03195023713