در مواد غذایی در چاشنی بستنی ، کرم و لبنیات به عنوان کمکی برای تشکیل ژل در ژلاتین ها و پودینگ ها و همچنین به عنوان یک ضخیم کننده در سس سالادها و فیله ها مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین به عنوان ماده معلق در آب میوه ها ، به عنوان یک کلوئید محافظ در امولسیون ها و سس مایونز ، به عنوان یک ماده محافظ برای پوشش سطح میوه ها و به عنوان یک تثبیت کننده در محصولات پخت آماده استفاده می شود.
به عنوان پرکاربردترین ماده ضخیم کننده در جهان، كربوكسی متيل سلو سدیم به طور گسترده در صنایع غذایی به عنوان یک افزودنی عالی غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. بسیاری از مواد غذایی کربوکسی متیل سلو را به عنوان مواد تثبیت کننده ، تعلیق کننده و ضخیم کننده اضافه می کنند.
· در ماست ، کربوکسی متیل سلو سدیم می تواند از تجمع و رسوب
· در بستنی که از آن استفاده می شود، می تواند از رشد کریستال های یخی جلوگیری کند، سرعت انبساط ، مقاومت در برابر ذوب ، شکل دهی و طعم را بهبود بخشد.
· در نان و کیک ها ، کربوکسی متیل سلولی سدیم می تواند ویسکوزیته را کنترل کند ، احتباس آب و قابلیت نگهداری فرآورده های نانوایی را بهبود بخشد.
· در ماست از كربوكسی متيل سلو می توان برای جلوگیری از تراکم پروتئین موجود در ماست و همچنین رسوب گذاری و لایه بندی استفاده کرد. با یکدست بودن خوب ، ثبات نوشیدنی های اسیدی را تضمین می کند و مدت زمان نگهداری آن می تواند طولانی تر باشد
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713