· کاهش التهاب و آسیبهای رادیکال آزاد با افزایش تولید گلوتاتیون.
· کاهش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان.
· ساختن پوشش گیاهی دستگاه گوارش.
· تولید نمک صفرا و آنزیمهای گوارشی.
· کمک به کاهش واکنشهای آلرژیک و خود ایمنی.
· افزایش سطح انرژی و مبارزه با خستگی.
· کمک به تولید گلبولهای قرمز.
· مبارزه با اثرات استرس و اضطراب.
· کمک به کنترل نشانههای تشنج، اسکیزوفرنی و اختلالات روانی.
گلایسین برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مناسب است زیرا کمک میکند تا قند خونشان را کنترل کند.
· نقش مهمی در تولید هورمون رشد انسان ایفا میکند.
· تقویت عملکرد ذهنی و حافظه.
· کمک به جلوگیری از سکته مغزی و تشنج.
· حفاظت از پوست از علائم پیری یا جهش های سلولی.
· محافظت از کلاژن در مفاصل و کاهش درد مفاصل.
· بهبود انعطافپذیری و طیف وسیعی از حرکت.
· تثبیت قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲٫
· بهبود کیفیت خواب.
تثبیتکننده برای کرم، پنیر، نودل پخته سریع، مارگارین، آرد گندم است.
· در تولید کیک و کلوچه نیز کاربرد دارد. گلایسین در ساخارین کاربرد دارد به منظور کاهش عصاره تلخ آن
· در شراب و نوشیدنیها به عنوان یک اصلاحکننده اسیدیته یا بافر کاربرد دارد.
· در فرآوری گوشت و سس سویا به منظور حذف تلخی آن استفاده میشود.
· در تولید خوراک دام به عنوان شیرینکننده و افزایشدهنده طعم کاربرد دارد.
جهت سفارش این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713