نام آن از کلمه لاتین برای “چسب” میآید، زیرا با مخلوط شدن با آب آرد به صورت قوام چسبنده میآید.
این خاصیت چسبندگی به گلوتن کمک میکند تا یک شبکه چسبنده ایجاد کند، که نان بتواند هنگام پختهشدن قوام بیشتری داشته باشد. همچنین به نان بافت جویدنی و رضایت بخش میدهد.
این ماده مانند یک اتصالدهنده عمل کرده، و با متصل نگهداشتن مواد غذایی و اضافهکردن یک “کشش” کیفیت مناسب به آن میدهد.
این ترکیب پروتئینی میتواند در انواع مختلفی از غذاها یافت شود، حتی آنهایی که انتظار نمیرود.
برخی از غذاها که میتوانند حاوی گلوتن باشند عبارتند از: غلات و محصولات پخت و پز – گندم، آرد گندم، ذرت، سمولینا، سبوس گندم، جو، فرنی، غلاتپ صبحانه حاوی گندم، برخی از پودر های پخت ماکارونی و رشتهفرنگی – اسپاگتی، ماکارونی، لازانیا، نودل سویا و رشتهفرنگی، کیک و بیسکویت – تمام نانها، پیتزا، کیک، شیرینی و بیسکویت تهیهشده با آرد حاوی گلوتن محصولات گوشتی – هر محصولی که با پودرهای سوخاری یا خمیر، سوسیس و سایر گوشتهای فرآوریشده بدست میآید.
لبنیات، میوهها و سبزیجات – انواع پروتئینهای گیاهی (موجود در برخی از محصولات گیاهی) – سرکه مالت، برخی از سسهای خردل، ترشی، سس سالاد، عطر و طعم و عصاره مخمر از جو، برخی از نوشیدنیها، برخی از شکلاتها، برخی از چیپسهای سیبزمینی طعمدار و چیپس ذرت – جایگزینهای قهوه ساختهشده از غلات و بعضی از پودر های شیری حاوی گلوتن میباشند.
استفاده از گلوتامین یا همان دانههای حاوی گلوتن به عنوان مواد تشکیلدهنده برای طیف گستردهای از غذاهای آماده و تجاری استفاده میشود. آرد گندم به تنهایی در هزاران محصول به دلیل توانایی آن برای ساخت ساختار محصولات و کمک به ضخیمشدن و پوشش محصولات استفاده میشود.
علاوه بر
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713