۱- تثبیتکننده: جایگزین نشاسته و کاراژین، آلژینات سدیم در نوشیدنیها، محصولات لبنی، محصولات یخزده میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
۲- پرکننده و امولسیون: به عنوان افزودنی مواد غذایی، آلژینات سدیم بهطور عمده در طعم سالاد، پودینگ مربا، سس گوجهفرنگی و محصولات کنسرو شده استفاده میشود.
۳- هیدراتاسیون:
۴- خواص دارویی: با استفاده از این ویژگی،
به عنوان نوعی مواد افزودنی غذایی طبیعی،
آلژینات پتاسیم
آلژینات آمونیوم
آلژینات پروپیلن گلیکول
آلژینات سدیم سالهاست که در صنایع غذایی برای تولید غذاهای شبیه ژل مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده از رشتههای بلند تشکیلشده از واحدهای کربوهیدرات بوجود آمده است – این زنجیرههای طولانی به آن اجازه میدهند تا در غلظتهای کم به عنوان ماده ضخیمکننده بسیار کارآمد عمل کند (به عنوان مثال ۱٪).
ژلهای ایجاد شده از آلژیناتها توانایی شگفتآور مقاومت در برابر حرارت را تا دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بدون ذوب نگه دارند و به آنها امکان استفاده در غذاهای گرم مانند آبگوشت را می دهند. وقتی آلژینات به مایع اضافه شود، به عنوان ضخیمکننده عمل میکند. در حضور یونهای کلسیم، مخلوطی که حاوی آلژینات باشد، ژل تشکیل میدهد. یونهای کلسیم خود را بین رشتههای آلژینات قرار میدهند و به آنها امکان اتصال و تشکیل ژل را میدهند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713