این عمدتاً به عنوان یک امولسیفایر برای مخلوط کردن آب و روغن استفاده میشود. در تولید مواد غذایی و محصولات بهداشتی استفاده میشود و یک سورفاکتانت غیر یونی هست.
در مارگارین، پروتئین و مواد غذایی دیگر استفاده میشود.
عملکرد:
برای حفظ پراکندگی آب و روغن خوب و پایدار است. ثبات و انعطافپذیری را بهبود میبخشد.
پیشنهاد دوز: ۰٫۳۵-۱٪ روغن و چربی
در کرم پودرها زمان شلاقخوردن را کاهش میدهد. فوم حجم و ساختار را بهبود میبخشد. فومهای خوب و سخت را ایجاد میکند.
پیشنهاد دوز ۰٫۴-۰٫۸٪، معمولا با DMG و Span60 هست.
در نوشیدنیهای پروتئینی از پاکسازی و رسوبگیری جلوگیری میکند. احساس راحتی دهان را فراهم میکند.
پیشنهاد دوز: ۰٫۵-۱٪
پیشنهاد دوز: ۰٫۵-۱٫۵٪، معمولا با DMG، Span 60 و PGMS هست.
در نان و شیرینی بافت را بهبود میبخشد و عمر مفید را افزایش میدهد.
پیشنهاد دوز: ۰٫۵-۱٪ آرد
در شیرینی و شکلات روغنها و پراکندگی چربی را بهبود میبخشد. ویسکوزیته شربت را کاهش میدهد و تنظیمکنندهی کریستالیزاسیون شیرینیها هست.
پیشنهاد دوز: ۰٫۳-۰٫۵٪
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713