سوربات پتاسیم در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده کاربرد دارد و همچنین جهت جلوگیری از کپک قارچی و تخمیر شدن در پنیر،ماست،فراورده های گوشتی و فراورده های آردی مانند کیک و کلوچه به کار میرود.

همان‌طور که گفته شد سوربات‌پتاسیم یک ماده شیمیایی نگهدارنده است که در توت بطور طبیعی یافت می‌شود که این نگهدارنده در صنایع غذایی به عنوان مثال در تولید پنیر، ماست، محصولات نانوایی، کره نباتی، رب گوجه‌فرنگی، مربا و انواع نوشیدنی‌ها برای جلوگیری از رشد قارچ و جوانه‌زدن اسپورها و مخمرها استفاده می‌شود،

 

 

حلالیت بالا و خاصیت نگهدارندگی سوربات‌پتاسیم سبب شد استفاده از این محصول در صنایع غذایی روز به روز بیشتر شود.

سوربات‌پتاسیم در شیر:

پتاسیم سوربات یک نگهدارنده خوراکی است که اگر به درستی استفاده شود می‌تواند رشد باکتری در شیر را مهار کند و همچنین خاصیت آنتی‌بادی دارد که در دو نوع پودری و رشته‌ای تولید می‌شود که عمده واردات این محصول از کشور چین می‌باشد

سوربات‌پتاسیم یک نوع نمک پتاسیم است که از اسید‌سوربیک بدست می‌آید که در صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی به عنوان یک نگهدارنده مورد استفاده قرار می‌گیرد سوربات‌پتاسیم محصولی است که با توجه به اثر ضد قارچی که دارد می‌تواند باعث ثبات بیولوژیکی شود.

 

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

03195023713


فروش ویژه مواد شیمیایی نگهدارنده ,سوربات‌پتاسیم ,یک ,استفاده ,غذایی ,پتاسیم ,است که ,صنایع غذایی ,در صنایع ,یک نگهدارنده ,این محصولمنبع

فروشنده اوژنول

فروشنده سدیم آلژینات

فروش سدیم ساخارین

فروش کراس کارملوز

فروش روغن نعنا

فروش ایزومالت

فروش سیترات سدیم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

livingroomdecor اینجا همه چی هست هر چی که بخوای خرید و فروش انواع لوازم یدکی لیفتراک کوماتسو دانلود کده مجله خبری 24 خبر سما مطلب siscocity vistamag هر چی بخوای