اسید لاکتیک  حاصل عمل تخمیر لاکتوز است که در ریشه های ترش شده و فرآورده های تخمیری شیری مثل ماست، پنیرو. به وفور وجود دارد. این اسید در اثر فعالیت شدید بدنی نیز در ماهیچه ها تولید می شود.

 

اسید لاکتیک یکی از اولین اسیدهایی است که در غذاها استفاده می‌شود، این محصول به طور طبیعی در شیر یافت می‌شود، اولین بار در حدود ۶۰ سال پیش تولید شد و تنها در طی دو دهه گذشته آن را یک عنصر مهم تبدیل کرده است. ویژگی های طعم ملایم اسید، طعم های معطر تسکین را پوشش نمی دهند.

 



·         اسیدلاکتیک در بعضی از لوازم آرایشی و بهداشتی به عنوان یخچال و یا مرطوب‌کننده استفاده می‌شود.

·          در ساخت ترشی و کالباس، غذاهای مورد نظر برای طعم وانیل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

·         اسیدلاکتیک در صنایع لبنی نه تنها در ساخت ماست بلکه در ساخت پنیر نیز استفاده می‌شود.

·         مورد استفاده در چرم دباغی.

 

·         در محصولات مراقبت از پوست برای روشن‌کردن لکه های تیره و بهبود چین و چروک‌ها استفاده می‌شود.

·         اسیدلاکتیک در زیتون‌های بسته‌بندی‌شده اسپانیایی استفاده می‌شود که باعث تخریب و تخمیر بیشتر می‌شود.

 

 

·         لاکتیک‌اسید در صنعت داروسازی به عنوان مواد اولیه برای مواد دیگر مهم است و در تولید لاک و جوهر دخیل است.

·         یک ترکیب مرتبط که از اسیدلاکتیک ساخته شده است کلسیم استارویل-۲-لاکتیلات است که به عنوان نگهدارنده غذا استفاده می‌شود.

 

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

03195023713


فروش ویژه مواد شیمیایی استفاده ,·         ,می‌شود ,  ,های ,اسیدلاکتیک ,استفاده می‌شود ,می‌شود ·         ,اسیدلاکتیک در ,·         اسیدلاکتیک ,  ·         ,استفاده می‌شود ·        منبع

فروشنده اوژنول

فروشنده سدیم آلژینات

فروش سدیم ساخارین

فروش کراس کارملوز

فروش روغن نعنا

فروش ایزومالت

فروش سیترات سدیم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شرکت آتشکار المنت Official Wab Of Dj MorTeza Chizari ( M2M ) غصه نخور فروشگاه خرید اینترنتی گل سنگ مهاجرت | اقامت | اخذ پاسپورت دانلود برای شما بیگ گو لوازم جانبی موبایل قاب گلس و ..... مدرسه کارافرینان