پودر زرده تخم مرغ در سس های مایونز و سالاد به دلیل داشتن خاصیت امولسیفایری لستین موجود در آن است.

  • لسیتین در زرده تخم مرغ موجب میشود روغن در خمیر بیسکوییت به صورت یکنواخت پراکنده شود.
  • زرده تخم مرغ موجب افزایش ارزش غذایی و افزایش زمان نگهداری می شود.
  • نرمی موادی از جمله بیسکوییت، شیرینی و برخی کیک ها از دیگر استفادهای زرده تخم مرغ می باشد.

 

 

 

  • چسبندگی بین بافت های محصول را زیاد کرده و محصولی با کیفیت تر با طعم و رنگ بهتری را برای ما فراهم میسازد.
  • مورد استفاده برای ساخت سس مایونز به دلیل داشتن خاصیت امولسیفایر موجود در آن.
  • امکان نگهداری پودر تخم مرغ خیلی بیشتر از نخم مرغ تازه است.
  • پودر تخم مرغ فضای کمتری را اشغال میکند، و در صنایع مختلف به راحتی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • پودر تخم مرغ در فراوردهای گوشتی موجب افزایش جذب آب و حفظ خواص ظاهری می شود.
  • استفاده این پودر برای تولید ماکارانی موجب افزایش حجم ماکارانی می شود
  • در زرده تخم مرغ لسیتین به وفور یافت می شود، از این رو زرده تخم مرغ خاصیت امولسیون پایدار پیدا میکند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713

فروش ویژه مواد شیمیایی مرغ ,تخم ,زرده ,پودر ,افزایش ,موجب ,تخم مرغ ,زرده تخم ,پودر تخم ,می شود ,موجب افزایش ,دلیل داشتن خاصیتمنبع

فروشنده اوژنول

فروشنده سدیم آلژینات

فروش سدیم ساخارین

فروش کراس کارملوز

فروش روغن نعنا

فروش ایزومالت

فروش سیترات سدیم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پکیج های کنکوری حرف آخر مدل مانتو مجلسی فشن زنانه دخترانه بچه گانه 2019 tebdoost فروش اینترنتی نایلون حبابدار ضربه گیر قیمت پوستر سه بعدی پشت تلویزیون معرفی کالا فروشگاهی تورکمن دیلی 365 انتخاب انواع ماسک صورت freeman دستگاه چاپ سیلک